Actueel


In het zomernummer 2014 van Gifted@248 staat een artikel van mij over de postieve effecten van meditatie voor begaafde leerlingen. Vaak zijn concentratieproblemen de oorzaak van slechte prestaties op school, met meditatie kan dit verbeterd worden.

Hoe motiveer ik mijn kind?

Trainer: May Nellen

Is dit een vraag die u bezig houdt? Dan is deze cursus voor u bedoeld.
Er zijn diverse deskundigen die onderzoek gedaan hebben op het gebied van motivatie. Een van hen is Carol Dweck. Haar inzichten en die van enkele andere onderzoekers worden gebruikt in deze cursus.

Misschien wilt u ook graag weten hoe u er voor zorgt dat u kind zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar huiswerk? Whitley heeft in zijn boek: "Bright Minds, Poor Grades", beschreven op welke manier u uw kind zijn of haar verantwoordelijkheid leert nemen. Ook als u kind wel goede cijfers haalt is de aanpak van Whitley de moeite waard om kennis van te nemen. In deze cursus zullen we zijn aanpak stap voor stap bestuderen.

Praktisch
De cursus is verdeeld over twee avonden. Voor de data van de avonden kunt u contact opnemen via onderstaand mailadres. Op de eerste avond leert u hoe u uw kind kunt motiveren en verantwoordelijkheid kunt geven. U kunt vervolgens een maand lang oefenen met de aangereikte kennis. Op de tweede avond kunt u vragen stellen over de problemen waar u tijdens deze periode tegenaan bent gelopen en zal er nog wat dieper op de stof ingegaan worden.

De avonden starten om 20.00 uur en zijn afgelopen om 21.30 uur. De kosten zijn € 50,- per persoon, inclusief reader.

Omdat het een interactieve workshop is werk ik met een kleine groep van maximaal 10 personen. Meld u dus snel aan, want vol is vol.

May Nellen

Specialist in Gifted Education
Lid ECHA Advies, Begeleiding & Coaching
Tel: 0346-556962
Mob: 0611125474

www.maynellenabc.nl

Bezoekadres:
Oostwaard 50
3602 XA Maarssen
Aanmelden kan via: maynellen@kpnmail.nl